Demio webinar – friksjonsfritt og til å stole på

Illustrasjon til webinarplattformen Demio og webinarer.

Demio webinar er Miniforetaks favorittløsning for webinarer og direktesendte kurs.

Demio webinar er først og fremst en plattform for webinarer, men jeg bruker tjenesten også til 1-til-1-samtaler, nettmøter og mikrokurs.

Hvis du vurderer å starte med webinarer, eller leter i virvaret av tilbud om ulike plattformer, anbefaler jeg deg å teste Demio.

Jeg er så fornøyd med Demio at jeg gjerne viser deg hvordan det fungerer: Jeg setter opp et prøvewebinar, der jeg inviterer deg som presentatør. Da kan jeg kjapt vise deg hvordan Demio fungerer. Send meg en mail hvis du er interessert.

Hvis du er klar for å teste Demio gratis i 14 dager, kan du gå rett hit. (Aff.)

Kan velge norsk som språk til Demio webinar

Siden jeg har brukt Demio og fulgt utviklinga deres siden starten, har jeg også fått lov til å bidra. Mitt bidrag for å hjelpe tjenesten i starten var å oversette e-post-tekster til norsk.

Samtidig som det hjalp Demio mot det norske markedet, var det naturligvis også et gode for meg. Det ble enklere å kommunisere med webinardeltakerne, og lavere terskel for å ta i bruk tjenesten.

Selv har jeg kjørt nesten 100 webinarer, mikrokurs og direktesendte nett-treff på denne plattformen, og flere tusen deltakere har vært innom. Et bra klimatiltak, også.

Grunnleggende, stødig og pålitelig

Da jeg testet Demio den første gangen, hadde de en helt grunnleggende tjeneste, som samtidig var stødig og velfungerende.

Noe av det første jeg merket meg, var at webinardeltakerne ikke må laste ned noen eller huske passord. Ved påmelding får de en unik bli-med-lenke de klikker på når arrangementet starter.

Jeg merket meg også at forsinkelsen fra andre systemer jeg hadde testet var helt borte.

For å gjøre en lang historie sylkort: Siden mitt første møte med Demio i slutten av 2016, har de tatt mange steg videre i brukervennlighet for både meg som arrangør og for webinardeltakerne.

I overgangen mellom 2018 og 2019 har Demio blant annet lagt til flere nettlesere, slik at du nå kan delta enten du bruker Chrome, Firefox, Safari eller Edge.

Brukervennligheten for deg som presenterer/holder webinarene er fortsatt på topp. Her er det virkelig plug and play, og det er noe av det jeg setter mest pris på ved Demio.

Test Demio gratis i 14 dager her.

Se også

Her er opptak av Miniforetaks morgenmøter

Opptakene er tilgjengelige for våre betalende medlemmer. Den første tirsdagen hver måned (utenom juli og august) klokka 08.00 kjører jeg digitale morgenmøter på 10-30 minutter. På denne sida legger jeg ut lenker til opptak av morgenmøtene, for deg som ikke fikk dem med deg, eller for deg som ønsker å se dem en gang til.…

Dette innholdet får du tilgang til som plussmedlem: Miniforetak pluss

[Guide] Mva-meldingen – og moms på kjøp fra utlandet

Fra og med 1. termin 2017 erstattet mva-meldingen omsetningsoppgaven. Lær det viktigste – også om moms på kjøp av varer og tjenester fra utlandet. [toc] Klargjøring før du leser videre: Fristene for innlevering og betaling av merverdiavgift er de samme som før. Du finner dem i årskalenderen for AS og årskalenderen for ENK. Den ordinære mva-meldingen heter…

Dette innholdet får du tilgang til som plussmedlem: Miniforetak pluss