Disse kursene vil medlemmene i Miniforetak ha

Forsidebilde til kurset Slik styrer du ditt aksjeselskap på enkleste måte
Kurset «Slik styrer du ditt aksjeselskap på enkleste måte» var mest populært da Miniforetak medlemmer skulle gi sine kursønsker.

Vi bygger om Miniforetak. Innspilte digitale kurs er vårt nye satsingsområde. Målgruppa er fortsatt ENK og små AS. Vi har fått hjelp av medlemmene våre til å prioritere. Nedenfor ser du resultatet.

Oversikten vil styre rekkefølgen for vår kursproduksjon. Mange valgte et stort antall av kursene på lista. Dette sier oss at arbeidstitlene og utvalget av kurs falt i smak.

Ikke uventet kommer oppstarts-kurs for ENK og AS langt nede på lista, etter som våre medlemmer stort sett driver bedrift allerede.

Flere forslag fra medlemmene

De som svarte fikk også muligheten til å legge til egne kursforslag:

  • Sykmelding og sykepenger i ENK
  • Organisering og samhandling i en digital hverdag
  • Hva må jeg ta hensyn til som pensjonist dersom jeg vil starte og/eller drive et enkeltpersonforetak?
  • Hvordan gå gjennom årsregnskapet og kontrollere bokføring?
  • Hvordan utnytte tilgjengelige goder, for eksempel gaver i eget firma?
  • Hvordan føre reiseregninger for kundeoppdrag?
  • Suksess med regnskapsføreren din.

Hjertelig takk for alle innspill! Vi tar dem med i videre planlegging. Har du forslag til andre kurstitler? Send dem gjerne til oss.

Vi starter kursproduksjonen nå, og publiserer etter hvert som kursene blir klare. De vil ha ulikt antall leksjoner, og alle som gjennomfører får kursbevis.

NB! Våre betalende medlemmer får tilgang til alle kursene, og ikke-medlemmer vil kunne kjøpe dem enkeltvis.

Nå kan du sikre deg tilgang før vi øker prisene

Ikke plussmedlem ennå? Her kan du sikre deg medlemskap til dagens pris – før vi øker prisene etter hvert som kursene kommer. Du beholder årsprisen du starter med i hele din medlemstid, selv ved prisstigninger ut fra generell prisstigning i samfunnet.

Dette har vi praktisert siden starten i 2014 – og det har vi tenkt å fortsette med. Det betyr at medlemskapet år for år blir billigere for deg.

Disse kursene prioriterte vil våre medlemmer ha